Restaurants, bars i comerços d'Escorca

OCI I COMPRES

Tot el que pots fer a Escorca

Explora la riquesa gastronòmica i comercial d’Escorca, un municipi que combina tradició i paisatge espectacular. Des de acollidors bars i restaurants que ofereixen plats típics mallorquins, fins botigues de records i cellers amb vins de caràcter únic, aquesta secció et guiarà a través dels millors llocs per a disfrutar i assaborir l’essència de la Serra de Tramuntana.
Submergeix-te en la cultura local mentre descobreixes racons amb història, vistes impressionants i delícies culinàries que faran de la teva visita una experiència inoblidable.

Bars i restaurants

Restaurant Mar Blava

Al passeig per a vianants de Sa Calobra, aquest restaurant ofereix una àmplia terrassa amb vistes espectaculars, ideal per descansar i gaudir del menjar després d’una caminada per la zona.

Restaurant Ca s’Amitger

Aquest restaurant, conegut com el “bar redó” per la seva forma circular, està situat prop de l’aparcament del Santuari de Lluc. Ofereix cuina mallorquina, incloent cabrit de muntanya, i compta amb connexió a internet i un espai de jocs per a nens.

Restaurant Ses Taronges

Aquest restaurant està prop de la zona d’aparcament de Sa Calobra, perfecte per prendre una beguda freda i refrescar-se després del trajecte en cotxe i abans d’explorar el Torrent de Pareis i el port de Sa Calobra.

Restaurant Sa Plaça

Situat a la plaça principal prop de l’entrada del Santuari, aquest restaurant ofereix una terrassa on es pot gaudir d’un cafè o una cervesa en un ambient relaxat. És conegut pel seu xocolata calent i les seves coques casolanes a l’hivern.

Restaurant Es Guix

A pocs minuts del Santuari de Lluc, aquest restaurant es troba en una antiga pedrera de guix. Ofereix una àmplia varietat de plats de cuina tradicional mallorquina, com cabrit, arròs brut, cargols amb allioli i frit de xai. També té un selecte celler de vins mallorquins.

Bar Els Arcs

Petit establiment situat sota l’aqüeducte de Turixant, just on la carretera Ma-10 es creua amb la que baixa cap a Sa Calobra. Aquest tranquil racó és freqüentat per ciclistes i ofereix una excel·lent vista del paisatge circumdant, ideal per relaxar-se i gaudir d’un refresc.

Restaurant Sa Font Coberta

Construït a mitjans dels anys 50, aquest restaurant està situat prop de la nova zona d’acampada. És un lloc tranquil que ofereix plats tradicionals en un entorn natural excepcional, ideal per a famílies gràcies al seu espai de jocs infantils.

Restaurant Sa Fonda

Situat a l’edifici del Santuari de Lluc, aquest restaurant té una rica història que es remunta a finals del segle XIX. Les seves especialitats inclouen plats de cuina mallorquina, com el cabrit de muntanya, preparat de manera tradicional. El restaurant és un punt de trobada per a pelegrins i turistes.

Restaurant Sa Calobra

Aquest va ser el primer establiment hoteler al port de Sa Calobra, en funcionament des de 1957. Ofereix àmplies sales aptes per a grups grans

Restaurant Coll de sa Bataia

Aquest restaurant, situat al costat de la benzinera Coll de Sa Bataia, és famós per la seva cuina mallorquina tradicional. És freqüentat per ciclistes de totes les nacionalitats que gaudeixen de la carretera Inca – Lluc i Pollença – Lluc. El restaurant ofereix un ambient acollidor i plats com el frit mallorquí.

Restaurant Es Port

Situat en un lloc privilegiat sobre el port de Sa Calobra, aquest restaurant ofereix un entorn pintoresc i acollidor per gaudir de la cuina local.

Restaurant Escorca

Situat a la carretera Lluc-Sóller, aquest restaurant és un mirador des d’on es poden gaudir d’espectaculars vistes de la Serra de Tramuntana. És un lloc ideal per aturar-se i apreciar el paisatge mentre es gaudeix d’un àpat.

Restaurant Can Gallet

Situat a la urbanització del Guix, aquest bar-restaurant és un punt de trobada popular entre ciclistes i visitants que s’aturen per berenar. La seva àmplia sala sempre està plena de vida, oferint un servei immillorable i plats tradicionals mallorquins com l’arròs brut, un arròs caldós amb carn i verdures, i les costelles de xai, cuinades a la perfecció.

Bar Nus de sa Corbata

Aquest bar es troba a l’antiga caseta dels obrers que van treballar en la construcció de l’emblemàtica carretera que baixa a Sa Calobra, coneguda pel seu espectacular paisatge càrstic. El bar ofereix un ambient rústic i és ideal per fer una pausa en una ruta pintoresca.

Restaurant Es Vergeret

Amb vistes espectaculars sobre Cala Tuent, un dels refugis més bells de la costa d’Escorca, aquest restaurant ofereix especialitats mallorquines com paelles, arrossos i peix fresc de temporada. És un lloc perfecte per gaudir d’un àpat amb vistes al mar.

Restaurant Brisamar

Situat al passeig per a vianants cap al Torrent de Pareis a Sa Calobra, el Restaurant Brisamar ofereix una variada oferta gastronòmica en un entorn pintoresc. És un lloc perfecte per gaudir de la cuina local després d’una caminada per la zona.

Es Mirador

A la ruta cap a Sa Calobra des de Lluc, Es Mirador és un punt de parada ideal per gaudir d’una beguda freda mentre es contemplen les vistes impressionants de l’Entreforc, on s’uneixen els torrents de Lluc i el Gorg Blau.

Bar Platja

Aquest petit establiment es troba en un antic varador al port de Sa Calobra. És ideal per prendre una cervesa o menjar contemplant el Morro de sa Vaca al costat del mar, gaudint de l’ambient mariner.

Comerços

Viñas Mortitx

A la finca de Mortitx, les condicions climàtiques i del sòl doten els seus vins d’un caràcter únic. La finca compta amb 16 hectàrees de vinya i produeix unes 100.000 ampolles anuals de vins blancs, rosats i negres. Ofereix visites guiades amb tast de vins i botiga.