Refugi del Port de Sa Calobra

Ubicat a Escorca, al costat de la desembocadura del Torrent de Pareis, el refugi del Port de Sa Calobra es troba en una construcció reformada i adaptada als anys 90. Té capacitat per a deu persones i disposa de serveis bàsics com aigua corrent i electricitat. Està dividit en un dormitori amb cinc lliteres dobles, una sala multiusos amb cuina, bany i una àmplia terrassa empedrada a peu de mar.

Capacitat

10 persones

Equipament

Cuina equipada, bany, terrassa, aparcament per a quatre vehicles.

Accés

Carretera de Sa Calobra (MA 2141), rutes del Torrent de Pareis i Sa Costera, vaixell des de Port de Sóller.

Fotos

Altres Refugis


Agroturisme Son Alzines és perfecta per a aquells que volen gaudir de la natura i la tranquil·litat. Ofereix allotjaments amb encant rústic, alguns adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Entre les seves instal·lacions, destaquen una piscina exterior, jardins i accés exclusiu a rutes de senderisme com la del Puig Tomir. A més, és a prop del Monestir de Lluc, un lloc de gran valor històric i cultural.

El Santuari de Lluc, primer Santuari Marià de les Illes Balears des del segle XIII, ofereix una hostatgeria amb 81 habitacions i 21 apartaments amb cuina. Les habitacions, variades en capacitat, estan equipades amb internet, calefacció i televisió.

La zona d’acampada de Ca s’Amitger, prop de l’àrea d’aparcament del Santuari de Lluc, està equipada amb banys, dutxes i fogons. La zona d’acampada d’Es Pixarells, situada a la finca pública de Menut, compta amb taules, fogons, banys i contenidors de fems.